JoomlaLock.com All4Share.net

Dragi gosti i prijatelji, 

U duhu praznične atmosfere na Vlašiću ove zimske sezone „Pansion Vlašić Ski“ d.o.o. u saradnji sa „OZON“ d.d. Travnik nagrađuje svoje goste.

Svi gosti / skijaši koji ostvare minimalno tri ili više noćenja (polupansion ili punipansion) u „Pansion Vlašić Ski“ d.o.o. ostvarit će pravo na dnevni skipass (ski karte) po cijeni od 1,00 KM i 30% popusta na ski rental u sklopu „Pansion Vlašić Ski“ d.o.o..

Svi gosti / skijaši koji ostvare minimalno dva noćenja (polupansion ili punipansion) u „Pansion Vlašić Ski“ d.o.o. ostvarit će pravo na popust od 50% na skipass (ski karte) i 30% na ski rental.

Djeca u dobi od 4 do 12 godina ostvaruju popust od 30% na boravak u „Pansion Vlašić Ski“ d.o.o. te ostvaruju isti popust na skipass (ski karte) i ski rental kao i odrasli.

Napomene:

Djeca do 4 godine starosti borave u „Pansion Vlašić Ski“ d.o.o. GRATIS te ne ostvaruju popuste na skipass ( ski kartu) i ski rental. Starost djece se dokazuje jednim od validnih dokumenata.

Usluge noćenja sa doručkom također ne ostvaruju pravo na navedene popuste.

Noćno skijanje nije uključeno u popuste.

Cjenovnik usluga za „Pansion Vlašić Ski“ d.o.o. možete naći na našoj web stranici. www.pansionvlasicski.ba/cjenovnik

Sve ostale informacije i rezervacije možete dobiti na broj telefona : +387/ 30 541-230 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Vaš „Pansion Vlašić Ski“ d.o.o. u saradnji sa „OZON“ d.d. Travnik.

A.Dž.

Pansion Vlašić SKI nalazi se na lokaciji idealnoj za odmor tokom cijele godine. Središte Sportsko rekreacionog centra Babanovac, blizina svih važnih objekata, polazna stanica ski lifta Babanovac i vlastiti sportski teren.

Galerija

Kontakt

Pansion Vlašić Ski

Babanovac bb. Travnik

P: +387 30 541 230

Fax: +387 30 541 232

Mob.: +387 62 88 66 66

E: pansionvlasicski@bih.net.ba