JoomlaLock.com All4Share.net

Planina Vlašić posjeduje idealne uslove za boravak tokom cijele godine. Aktivni odmor u toku ljeta i zime

iz godine u godinu postaje sve veća atrakcija. Vlašić je kraj ljubaznih ljudi, raznovrsne ponude i prirode, pa i kad nema skijanja zabave ne nedostaje.

Pansion Vlašić Ski je idealno mjesto za uživanje na planini Vlašić.

Ovisno o vašim željama i potrebama, možemo preuzeti odgovornost za potpunu ili djelomičnu organizaciju svih vrsta skupova.

Za bilo kakvu informaciju, rezervaciju smještaja, te pomoć oko realizacije samog skupa stojimo Vam na raspolaganju.

Nudimo vam organizaciju sljedećih skupova:

· Organizacija poslovnih sastanaka

· Organizacija seminara

· Organizacija promocija

· Manifestacije (kokteli dobrodošlice, muzika uživo, kulturni sadržaji, svečane večere, svadbe...)

Ljeti organizujemo nezaboravne šetnje predjelima planine Vlašić kao što su: pješačenje na vodopad Ugrić i izvor rijeke Ugar, planinarenje ili hiking do nekog od vrhova Vlašića, planinarskog doma Devećani.

Ispred pansiona nalazi se igralište na kojem se možete baviti sportskim aktivnostima kao što su košarka, rukomet, nogomet i tenis.

Zimi nudimo uživanje za ljubitelje ski sportova. Početna stanica ski liftova nalazi se neposredno ispred pansiona.

U to sve uključujemo i prezentaciju proizvodnje vlašićkog sira. Ovo je dakle jedinstvena prilika da ga probate tamo gdje je stvoren, na Vlašiću. Nedirnuta priroda, čist zrak i kvalitetna hrana su ono što svima nedostaje, pa budite slobodni da nam se pridružite. Omogućite sebi bar na kratko da se sklonete od gradske buke i uživajte u svježem planinskom zraku, zelenilu i prirodnim čarima. Vlašić je također poznat po svojim ljekovitim čajevima i travama, koje možete ubrati.

Pansion Vlašić Ski nudi veoma povoljan smještaj, i naravno da ćemo se potruditi da budete zadovoljni sa svim što nudimo.

Vaše je samo da nas posjetite, a sve ostalo je naša briga.

Pansion Vlašić SKI nalazi se na lokaciji idealnoj za odmor tokom cijele godine. Središte Sportsko rekreacionog centra Babanovac, blizina svih važnih objekata, polazna stanica ski lifta Babanovac i vlastiti sportski teren.

Galerija

Kontakt

Pansion Vlašić Ski

Babanovac bb. Travnik

P: +387 30 541 230

Fax: +387 30 541 232

Mob.: +387 62 88 66 66

E: pansionvlasicski@bih.net.ba